Klicka på bilderna för att se dem i större format
 
  I samband med klubbmötet den 15 december firade NDL sitt 30-årsjubileum. Hela 17 st NDL-are och gäster hade kommit för att umgås och prata radio. Eller var det smörgåstårtan som lockade?

Träffen började med klubbmötet där vi bl.a. planerade vinterns och vårens träffar.
  Det var trångt, men vi har varit fler, så med god vilja lyckades alla få sittplats mellan alla mottagare, datorer och antennfördelare.
  Bo Gustavsson, Ulf Nelson och Christer Carlsson.
  Sigge hade sammanställt en mängd bilder från NDL:s aktiviteter de senaste åren. En programpunkt som uppskattades!

Margareta Tevemark, Thomas Tevemark, Bo Hellman, John ekwall, Lennart Weirell, Jan-Erik Järlebark och Eric Söderman (skymd).

  Christer Carlsson, Ulf Nelson, Solveig Samuelsson, Jan Malmesjö,
Bo Gustavsson och Ejgil Jensen.
  En av aktiviteterna denna kväll var att lyssna på Radio St Helena med sin årliga sändning på 11092,5 kHz USB. Programmet till Europa hördes fint med bl.a. telefonintervju med John Ekwall och hälsning till NDL.

Eric Söderman och Bo Hellman.

  Nattlig DX-ing; Magnus Jesperson och Jan-Erik Järlebark.

RSTH gick in finfint med den europeiska sändningen. Vi hörde också sporadiskt sändningen till Japan, Nya Zeeland och senare även till USA.

Vi fick också med en hälsning via mejl i den allra sista sändningsminuten. JEJ och LtD satt och spånade vad man skulle skriva för att få igenom hälsningen. Det måste ju vara något extraordinärt och kort. Innan hade programledaren berättat hur många hundratals mejl som hade kommit in. Snö blev en ingrediens och den andra var "no polar Bears on the streets yet ..."    Och tydligen svalde Gary Walters  betet med hull och hår - och läste detta i sändning utan att darra på rösten. Gissa om vi blev häpna!