Antennrallarna
 
  Vi som var med: Lennart Deimert, Bo Gustavsson, Göran Bayard, Claes Olsson, Sigvard Andersson och längst fram Ejgil Jensen. Saknas gör John Ekwall.Åtminstone kände vi oss som just rallare även om arbetet bestod i att göra en grundlig översyn av våra antenner. Snö och dåligt väder har gjort att det inte blivit av tidigare. Flera träd låg över antennerna. På några ställen hade antenntråden brustit. Även en ny balun-jordning gjordes på Asienantennen. Här kom jordspetten som ropas in på en tidigare Parlamentsauktion väl till pass. NDL:s egen klätterapa Göran B fick det tveksamma uppdraget att reparera den trasiga dipolantennen vilket han gjorde med bravur. Dipolen fungerar nu jättebra enl. Classe som kontrollerade alla antenner efter reparationen.

Claes Olsson fixar till jordningen  på Asienantennen.Efter diverse skogspromenader i olika riktningar styrde vi vid 17-tiden mot McDonald's för att avnjuta diverse olika snabbmatsrätter. Gott!

Arbetet med antennerna var väl planerat då det vid 17:30-tiden börja regna ordentligt.

Det efterföljande klubbmötet avhandlade de vanliga klubbfrågorna men inga viktigare besluts togs (läs gärna protokollet). 

En trevlig lördagseftermiddag med motion!
2007-03-12 / SM5YLO Lennart