Klubbmöte den 16 september 2000.
En härlig höstdag med hög luft och klarblå himmel. Under åren har det blivit en viss oreda med antennerna. Märkningarna stämmer inte överens. Bosse G klättrade som en apa på stegen och drog i kablarna med hjälp av Claes och fick (förhoppningsvis) ordning på det hela. Sigge rekognoserade för den nya 319-gradersantennen med mittenmatning.

John Ekwall gratulerades i efterskott på sin 50-årsdag och för sin tredjeplacering i SM/NM i DX-ing. JOE är därmed regerande NDL-klubbmästare.

Klubbmötet innehöll de vanliga ingredienserna; projekt på gång, lyssnarträffar, antenner, QSL och mycket mer.

Bosse G kollar koppingarna i "holkarna" Tre personer på stege! Claes rycker i kablarna längst in i garderoben. Sigge rekognoserar för den nya 319-graders-antennen med sin specialkompass.
Bo G mekkar med holken. Min favoritbild!
"Tre män och en stege"
Claes drar och rycker i antennerna längst inne i garderoben medan Bo hojtar utanför. Med siktet inställt på .... ?
Sigge lägger ut nya 319-graders-antennen.
 
En glad JOE gratuleras av Bosse Gustavsson på sin födelsedag och för sin fina insats i SM/NM. Regerande klubbmästare. - Ahh, vad kul! Jag gillar paket! Jodå, längst där inne ligger presenten ...
En glad JOE gratuleras av Bo G för sin insats i SM/NM i DX-ing. Regerande klubbmästare! Vandringspokal samt en liten mugg som minne. Kul att fylla år! Krafs, krafs.
 
Gänget på plats. Konditioner? QSL? Tips? Skicka kaffet!
 Mötesdags.
 
 
 
[ Tillbaka ]